O Nama

O Nama

Preduzeće PLAY OFF d.o.o. se bavi priređivanjem igara na sreću na automatima i ruletima. Osnovano 2000. godine, sa sedištem u Kragujevcu. Prošlo je kroz niz promena do 2008., dok nismo definisali našu buduću poslovnu politiku. Odlučili smo da Vam ponudimo isključivo najsavremenije i najkvalitetnije mašine za igre na sreću koje su široko prihvaćene u kazinima razvijenih zemalja.

Uprkos iskušenjima pred koja su nas stavili trenutni zahtevi tržišta, kao i šarenilo ponude u Srbiji, ostali smo dosledni svom opredeljenju da našim klijentima ponudimo isključivo kvalitet.

U međuvremenu smo izgradili izuzetno dobre poslovne i partnerske odnose sa vodećim evropskim i svetskim kompanijama kao što su "SPIELO" , "ADVANSYS", "INTERBLOCK", "SPINTEC" I "GOLD CLUB" , što znači da ćemo nastojati da Vam obezbedimo igru na automatima i ruletima iz njihove produkcije.

Kao pokazatelj kvaliteta, našeg profesionalnog odnosa i kao dokaz verodostojnosti našeg preduzeća, svedoči i Digitalni sertifikat bonitetne izvrsnosti:

Digitalni sertifikat bonitetne izvrsnosti

Više informacija o ovom sertifikatu možete pročitati i na portalu BLIC.RS

Verujemo da ćete i vi lično u našoj ponudi prepoznati nešto što će na najbolji mogući način zadovoljiti vaše potrebe i da ćete postati jedan od naših zadovoljnih klijenata. 

 

View the embedded image gallery online at:
https://playoff-bet.rs/index.php/o-nama#sigProId648a86bb19